// Βιοσυντονισμός (Εναλλακτικές Θεραπείες)

Tα φαρμακοβιομηχανικά trusts μπλοκάρουν τη διάδοση του βιοσυντονισμού;

 

Ο Dr Rath είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος Ρώσος γιατρός και ερευνητής. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί στην εφημερίδα Ισβέστια και εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπου αποκαλύπτει την εξάπλωση των φαρμακοβιομηχανιών και την πρωτεύουσα εμπλοκή τους πίσω από τον πόλεμο του Ιράκ, καθώς και τις υπόγειες διασυνδέσεις των φαρμακοβιομηχανικών και στρατιωτικών καρτέλ.
            Το ίδρυμα του δρ.Rath, γνωστό ως Rath Health Foundation, δέχεται συχνά επιθέσεις φαρμακοβιομηχανικών συμφερόντων, διότι συστηματικά αποκαλύπτει τις γενοκτονικές τους δράσεις, μέσα από τα απίστευτης επικινδυνότητας φάρμακα που κατασκευάζουν. Ο στόχος του ιδρύματος είναι η ενημέρωση της παγκόσμιας κοινότητας για το πόσο απλό και εφικτό είναι ολόκληρος ο πλανήτης, μέχρι το 2020, να είναι σχεδόν απόλυτα απαλλαγμένος από κάθε είδους εκφυλιστική νόσο.
            Ο δικτυακός τόπος του ιδρύματος απευθύνεται σε πολίτες, γιατρούς, ασθενείς και πολιτικούς σε όλο τον κόσμο και αναλύει σε 15 γλώσσες ολόκληρο το ολιστικό μοντέλο για την επίτευξη της υγείας στον πλανήτη. Στη διεύθυνση www4.dr-rath-foundation.org βρίσκει κανείς έναν πραγματικά απίστευτο πλούτο πληροφοριών για ολόκληρο το παγκόσμιο παιχνίδι των φαρμακοβιομηχανιών, τις δικαστικές νίκες εναντίον τους και τις μεθόδους που προωθεί ο δρ. Rath.
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμά του στην Ισβέστια, η Ρωσία σήμερα στέκεται σε ένα σταυροδρόμι με τεράστια σημασία για την υγεία ολόκληρου του κόσμου. Ο ένας δρόμος είναι εκείνος της υποταγής στις πιέσεις των πολυεθνικών φαρμακευτικών της Δύσης και ο άλλος εκείνος της οικοδόμησης ενός νέου μοντέλου, εστιασμένου στις ανθρώπινες ανάγκες.
Με την επιλογή του δεύτερου δρόμου, η Ρωσία φαίνεται να μπορεί να αποτελέσει το παγκόσμιο πρότυπο.
Η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια είναι η επικείμενη κατάρρευση της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, οι φαρμακευτικές εταιρείες της Δύσης ετησίως τζιράρουν το ισόποσο ενός τετραετούς πολέμου, όπως εκείνου στο Ιράκ. Πρόκειται για 1 τρισ. δολάρια το χρόνο, τα οποία παράγονται και επενδύονται πάνω σε μια ολέθρια απάτη: την υπόσχεση για υγεία που στηρίζεται στη συνέχιση και την εξάπλωση όλων των ασθενειών, και η οποία στηρίζει αυτή την αγορά.
Για δεκαετίες, οι φαρμακοβιομηχανίες προωθούν την εξαιρετικά τοξική χημειοθεραπεία και τα συναφή τοξικά φάρμακα σε εκατομμύρια καρκινοπαθείς. Στην ουσία προκαλούν νέους καρκίνους και επεκτείνουν έτσι την αγορά. Κατά τον ίδιο τρόπο, προωθούνται φάρμακα σε εκατομμύρια ασθενών, τα οποία υποτίθεται ότι μειώνουν τη χοληστερίνη και προστατεύουν από την αθηροσκλήρωση και τα καρδιακά επεισόδια…
Οι κατηγορίες κατά των φαρμακευτικών-χημικών βιομηχανιών και επενδύσεων έχουν ένα προηγούμενο: τη δίκη της Νυρεμβέργης για τα Εγκλήματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών BAYER, BASF και HOECHST. Εκεί απεδείχθη ότι χρηματοδότησαν την άνοδο των Ναζί στην εξουσία, την κατασκευή του στρατοπέδου του Άουσβιτς, καθώς και τις επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας και άλλων χωρών (www.profit-over-life.org).
Μετά τον πόλεμο, οι εταιρείες αυτές συνασπίστηκαν. Επικεφαλής του αγώνα τους έχουν τεθεί οι αρχηγοί των κρατών όπου εδρεύουν αυτές οι εξαγωγικές φαρμακοβιομηχανίες (ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, και Γαλλία). Για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν, πίσω απ’ τη βιτρίνα της Ε.Ε., το κέντρο ελέγχου τους με το όνομα
«EU των Βρυξελλών», όπου μια χούφτα μέτοχοι αυτών των φαρμακοβιομηχανιών διοικούν και αποφασίζουν για τα συμφέροντά τους. Δυστυχώς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ανήμπορο να κάνει το παραμικρό, διότι δεν έχει ούτε νομοθετική ούτε και διοικητική ισχύ.
Η Ρωσία βρίσκεται στην ευτυχή συγκυρία, λόγω παρελθόντος, να έχει κρατήσει τουλάχιστον την κοινωνία της αμόλυντη από αυτά τα συμφέροντα. Επιπρόσθετα, λόγω της οικονομικής της ανάπτυξης, η ρωσική κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να χτίσει ένα μοναδικό σύστημα υγείας που να παρέχει εξ αποδείξεων τη δυνατότητα να «ρίξει» τους καρκίνους, τα καρδιακά και τα εγκεφαλικά, σε ένα μικρό κλάσμα του σημερινού τους επιπέδου. Ο δρόμος γι’ αυτό είναι η μείωση των επενδύσεων στην παραγωγή πατενταρισμένων χημικών φαρμάκων και η αύξηση των επενδύσεων στην παραγωγή φυσικών ιαμάτων και μη επεμβατικών μεθόδων ολιστικής αντιμετώπισης. Το μοναδικό εμπόδιο για τη Ρωσία είναι τα διεθνή πολυεθνικά φαρμακοβιομηχανικά συμφέροντα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν σε παγκόσμιο επίπεδο τις επενδύσεις τους.
Σύμφωνα με τον δρ.Rath, ο δρόμος γι’ αυτή την απεξάρτηση περνάει αρχικά από τη διακοπή πληρωμών υποτελείας σε αυτές τις εταιρείες για τα δικαιώματα εισαγωγής των φαρμάκων τους – κάτι που βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη στη Ρωσία. Όπως ο ίδιος αναφέρει, σε παγκόσμιο επίπεδο θα αρχίσουμε σύντομα να βλέπουμε τη σταδιακή κατάρρευση των φαρμακοβιομηχανικών συμφερόντων.
Στο ίδρυμα Rath έχει ήδη πιστοποιηθεί η άμεση συσχέτιση της στεφανιαίας νόσου και ενός μεγάλου άλλου αριθμού καρδιαγγειακών και συγγενών νοσημάτων, με την αρχική εκδήλωση μίας πρώιμης μορφής σκορβούτου, που προκαλείται από χρόνια διατροφολογική απουσία στοιχειωδών θρεπτικών ουσιών, οι οποίες είναι απαραίτητες για το ορθό «χτίσιμο» των επιθηλιακών κυττάρων των αγγείων. Οι φυσικές αυτές ουσίες μπορεί να προστεθούν πολύ απλά στη διατροφή και να ακυρώσουν δια παντός την πιθανότητα εμφάνισης οποιασδήποτε σχετικής νόσου.
Στο ίδιο ίδρυμα, επίσης, μετά από χρόνια ερευνών και πιστοποιήσεων, βρέθηκε και αποδείχθηκε ότι το αμινοξύ Λυσίνη δρα ως φυσικός αναστολέας της αποσύνθεσης του κολλαγόνου. Όταν συνδυαστεί με άλλες φυσικές διατροφικές ουσίες, μπλοκάρει τα ένζυμα που εκχύουν τα καρκινικά κύτταρα για να διαλύσουν τους συνδετικούς ιστούς και έτσι να εξαπλωθούν, πριν προλάβει να τα καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η βασική ερευνητική γραμμή επιτυχιών του ιδρύματος στηρίζεται στο γεγονός ότι το συντριπτικό πλήθος των ασθενειών που πλήττουν σήμερα την ανθρωπότητα έχει διατροφικές αιτίες και ως έτσι τις αντιμετωπίζουν επιτυχώς.
Στο σχετικό δικτυακό τόπο του κέντρου ερευνών Rath (www.drrathresearch.org/sci_discoveries/index.html) υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες, τα ερευνητικά προγράμματα και πλήθος εργαστηριακών και βιβλιογραφικών αναφορών.
Πρόσφατα ο δρ.Rath βρέθηκε για λίγο στην Ελλάδα και μίλησε σε μία έκτακτη συνάντηση. Σύντομα θα είναι πάλι εδώ για μία προγραμματισμένη εκδήλωση, για την οποία θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα. ΗΝ