// Βιοσυντονισμός (Εναλλακτικές Θεραπείες)

Hλεκτρομαγνητικές θεραπείες από το Αμερικανικό Πεντάγωνο!

 

Η DARPA είναι ο Εθνικός Οργανισμός των ΗΠΑ που ερευνά και, κυρίως, χρηματοδοτεί έρευνες σε όλους τους επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς που αφορούν και συσχετίζονται με την άμυνα της χώρας. Το όνομα προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Defense Advanced Research Projects Agency (Υπηρεσία Άμυνας Προκεχωρημένων Ερευνητικών Προγραμμάτων).
Στην υπηρεσία αυτή σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε, πίσω στη δεκαετία του ’60, ολόκληρη η υποδομή των πρωτοκόλλων και των επικοινωνιακών συστημάτων που συνθέτουν το σημερινό Internet, καθώς και όλα τα συστήματα απόρρητων δορυφορικών και διαστημικών σκαφών και προγραμμάτων. ‘Ολες οι τεχνολογίες και οι έρευνες που αφορούν οπλικά συστήματα, ρομποτικά, διαστημικά και βιομηχανικά-βιολογικά προγράμματα, καθώς και προγράμματα γύρω από τον αναπρογραμματισμό του DNA, προγράμματα επίσης νανο-τεχνολογιών και νευροφυσιολογίας εγκεφάλου, συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις, αλλά και εξωτικές τεχνολογίες – όπως αορατότητας, εικονικών κόσμων και καθολικών τροποποιήσεων της ανθρώπινης βιολογίας με σκοπούς «αφθαρσίας», τηλε-ελέγχου και «αθανασίας»- , συγκαταλέγονται μέσα στο βασικό ρεπερτόριο των ερευνητικών προγραμμάτων της DARPA.
Η πάγια τακτική της, από το 1958 που ιδρύθηκε, είναι όλες οι έρευνες να γίνονται κάτω από απόλυτη αδιαφάνεια και μυστικότητα, προστατευόμενες από το καθολικής ισχύος κρατικό απόρρητο.
Φυσικά, εκτός από πολλά προγράμματα που παραμένουν υπό αυστηρό στρατιωτικό έλεγχο και ουδέποτε κοινοποιείται το παραμικρό, υπάρχουν και άλλα που απευθύνονται στον πολύ κόσμο. Όταν πάνω σε αυτά η εσωτερική απόρρητη έρευνα έχει αποδώσει καρπούς και έχει δείξει σε κατεύθυνση δυνατής υλοποίησής τους, τότε απευθύνονται δημόσια σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, με τις οποίες κλείνουν συμβόλαια για την επισημοποίηση και την επανάληψη των ερευνών, με σκοπό τη μαζική παραγωγή, ή, όπως στην περίπτωση που θα αναφερθούμε, τη μαζική εφαρμογή και εκμετάλλευση των αποτελεσμάτων.

Πεπραγμένα
Εδώ πρέπει να έχει κανείς υπ’ όψην του ότι οι τεχνολογίες και τα συστήματα που επεξεργάζονται στην DARPA, έχουν ορίζοντα εφαρμογών τουλάχιστον 30 με 50 χρόνια. Για παράδειγμα, το θρυλικό αεροσκάφος SR-71 Blackbird, συμπαραγωγής DARPA και Lockheed, που σχεδιαζόταν από το 1960 και επίσημα χρησιμοποιήθηκε από το 1966 και μετά, πάντα σε ειδικές αποστολές, ενώ βγήκε από την Υπηρεσία πάλι επίσημα το 1999, εξακολουθούσε να αποτελεί επιχειρησιακό αντικείμενο δοκιμών μέχρι και το 2008. Μερικές από τις επιδόσεις του παραμένουν ακόμη αξεπέραστες.
Επίσης, το Internet και τα βασικά πρωτόκολλα υλοποίησής του, το TCP/IP και το UDP/IP, όχι απλά παραμένουν ακόμα σε πλήρη ισχύ και συνεχώς κλιμακούμενη χρήση από το 1960 που πρωτοδοκιμάστηκαν, αλλά αποτελούν και τον βασικό κορμό της επερχόμενης κλιμάκωσης του Internet στο διαπλανητικό version του. Τα πάντα στο εγγύς μέλλον, δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων συσκευές, συστήματα, αντικείμενα, όργανα, ακόμα και ανθρώπινα μέλη-όργανα, θα έχουν τη δική τους διεύθυνση στον αχανή ιστό που ήδη δοκιμαστικά λειτουργεί σε πλανητικό και διαπλανητικό επίπεδο, με άκρες που σήμερα φτάνουν σε διαστημόπλοια, διαστημικές συσκευές και όργανα που ήδη βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία. Σημειωτέον ότι η χρήση και εκμετάλλευση του Internet πρωτοκόλλου TCP, για παράδειγμα, έχει ακόμα πάρα-πάρα πολλές ανεξερεύνητες και αδιαφανείς δυνατότητες προς εκμετάλλευση.

Μη ιάσιμες ασθένειες
Ένα από τα βασικά προβλήματα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων είναι το πλήθος των ψυχονοητικών, ψυχοσωματικών και μετατραυματικών νοσημάτων εν γένει, που εμφανίζουν μετά τις επιχειρήσεις τους ανά τον κόσμο οι Αμερικανοί στρατευμένοι από όλα τα σώματα. Σε αυτά προστίθεται και ένα αρκετά μεγάλο σύνολο νοσημάτων που οφείλονται σε τραυματισμούς ή βιολογικές αλλοιώσεις από παράγοντες που σχετίζονται με τη χημική ή/και ραδιολογική υφή των οικείων ή και των αντίπαλων όπλων, είτε οι ίδιοι χρησιμοποιούν, είτε πλήττονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τα αντίστοιχα εχθρικά.
Πολλά από τα υλικά που προσδίδουν στα μοντέρνα όπλα τις δολοφονικές τους ικανότητες περιέχουν ένα σωρό εξόχως τοξικές ουσίες, που στις υψηλές θερμοκρασίες κρούσης και έκρηξης απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα και επηρεάζουν άμεσα τη βιολογία, είτε εκείνη τη στιγμή είτε αργότερα, ακόμα και όσων δεν έχουν πληγεί απευθείας.
Θυμούνται ίσως καλά οι αναγνώστες μας τη σειρά άρθρων μας πριν από μερικά χρόνια στο Hellenic NEXUS και στο Τρίτο Μάτι, όπου σε έρευνά μας, σε συνεργασία με τον ιατρό ολιστικής Ν.Παπανδρέου, αναδείξαμε ότι το ονομαζόμενο «σύνδρομο του Κόλπου», που έστελνε στο θάνατο χιλιάδες Αμερικανούς στρατιώτες μετά τον πόλεμο του 1991, ήταν ένα σύνολο από βιολογικούς παράγοντες που διέλυαν σταδιακά τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι παράγοντες αυτοί περιέχονταν σε πολλά είδη όπλων που οι Αμερικανοί είχαν πουλήσει στον Σαντάμ Χουσεϊν πριν το 1991, και εκείνος τα χρησιμοποίησε εναντίον τους.
Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω της ανάλυσης των βιβλιοθηκών ραδιοσυχνοτήτων που η αμερικανική συσκευή HM διεγέρσεων ASYRA, προϊόν έρευνας του Αμερικανικού Στρατού με συγκεκριμένη αμερικανική εταιρεία, χρησιμοποιούσε και εφάρμοζε στους πληγέντες στρατιώτες, για να ακυρώσει τις επιπτώσεις της έκθεσης του οργανισμού τους σε αυτούς τους παράγοντες ή/και τις συνέπειές τους.

Μυστικές και απόρρητες έρευνες στην επιφάνεια
Ωστόσο, οι έρευνες αυτές για τέτοιες συσκευές από τους Αμερικανούς φαίνεται ότι όχι μόνο δε σταμάτησαν, αλλά κλιμακώθηκαν δραματικά. Τον Δεκέμβρη του 2014, για πρώτη φορά επίσημα, η DARPA ανακοίνωσε σε κλειστό αλλά όχι και απόρρητο κύκλο την πρόθεσή της να συνεργαστεί με υποψήφια εταιρεία ανάδοχο για την κατασκευή συσκευών ηλεκτρομαγνητικών θεραπειών!
Στις 8 Οκτώβρη 2015, η DARPA επίσημα ανακοίνωσε το Όνομα και το Περιεχόμενο του project, καθώς και την ανάδοχο εταιρεία. (Δεν θα θριαμβολογήσουμε ότι, με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, επιβεβαιώνονται, σε παγκόσμια έκθεση, όλες μας οι έρευνες και οι αποκαλύψεις για τις ηλεκτρομαγνητικές θεραπείες. Θα ευχόμασταν απλά αυτό το βήμα, που θα γίνει πλέον η επίσημη θεραπευτική οδός της Ανθρωπότητας για τους επόμενους αιώνες, να είχε ξεκινήσει για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους και αιτίες. Δυστυχώς, ο δικός μας Ηράκλειτος επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά μέσα από την αιώνια ιστορική διαχρονία: «Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς»).
Η DARPA, με το υπ’ αριθμ. HR0011-15-C-0154 συμβόλαιο, ανακοινωθέν την 8Η Οκτώβρη του 2015 και το οποίο εκχώρησε στις 30 Σεπτέμβρη του 2015 στη Circuit Therapeutics από το Menlo Park στην Καλιφόρνια, έναντι 1.440.000 δολαρίων αρχικά, με δυνατότητα απορρόφησης άλλων επιπλέον 1.201.000 δολαρίων, και κάτω από τη γενική ονομασία του project ως «ElectRx», ζητά τα εξής:
«Καινοτόμες ερευνητικές προτάσεις, [σ.σ. ερευνητικές προτάσεις δεν ζητάς ποτέ για ζητήματα που έχεις ήδη ερευνήσει και πιστοποιήσει ο ίδιος – DARPA. Βλέπε, λοιπόν, συσκευές] για την κατασκευή νευροδιαμορφωτών κλειστού βρόχου που διεγείρουν και ενεργοποιούν τα εγγενή νευροφυσιολογικά κυκλώματα του οργανισμού, με σκοπό θεραπευτικά αποτελέσματα. Για την επίτευξη του σκοπού, το project ElectRx, ταυτόχρονα θα επιδιώξει την κατανόηση των βιολογικών μηχανισμών και την ανάπτυξη των σχετικών τεχνολογιών. Ειδικότερα, το project ElectRx σκοπεύει να αναπτύξει και να εξελίξει το επίπεδο κατανόησης της ανατομίας και της λειτουργικής φυσιολογίας των νευρικών κυκλωμάτων της σπονδυλικής στήλης – νωτιαίου συστήματος και των περιφερειακών νευρικών κυκλωμάτων, που είναι υπεύθυνα για τη διαβίβαση της κατάστασης υγιούς λειτουργίας του κάθε τμήματος του οργανισμού μας. Αυτή η γνώση θα μας οδηγήσει στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ηλεκτρονικών συσκευών ελέγχου και ανάδρασης για την ηλεκτρομαγνητική νευροδιαμόρφωση διαταραχών του ανοσοποιητικού συστήματος και του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Παράλληλα, θα αναπτυχθεί τεχνολογία αισθητήρων και νευρικών διασυνδέσεων, με ελάχιστη φυσική διεπαφή με το σώμα [σ.σ. προφανώς και εδώ οι διεπαφές τελικά θα γίνονται με RF επικοινωνίες, μέσω των οποίων θα διαυλίζονται και οι θεραπευτικές συχνότητες], ώστε να υπάρχει πλήρης αλληλεπίδραση με τη νευροφυσιολογία του οργανισμού, με τη μέγιστη λεπτομέρεια και ανάλυση πρόσβασης στους ιστούς, και τη διασφάλιση, έτσι, για όλες τις χωροχρονικές συνιστώσες μέτρησης των νευροφυσιολογικών παραμέτρων, μέγιστης ακρίβειας, μέγιστης λεπτομέρειας και μέγιστης επιλεκτικότητας. Οι θεραπευτικές ηλεκτρομαγνητικές παλμικές νευροδιεγέρσεις και νευροδιαμορφώσεις θα γίνονται στη συνέχεια μέσω αυτόματου συντονισμού, απόλυτα εξειδικευμένες για την κάθε ξεχωριστή νευροφυσιολογία του κάθε υπό εξέταση ασθενούς, ώστε να μην προκαλούν φαινόμενα οφειλόμενα σε ασυσχέτιστα σήματα [σ.σ. ο ορισμός του βιοσυντονισμού]».

Η πραγματικότητα
Αυτή ήταν ακριβώς η ανακοίνωση της DARPA για το θέμα. Εν ολίγοις, όπως διαβάζουμε σε άλλη επεξηγηματική σελίδα της DARPA, με γενικό τίτλο Ηλεκτρικές Συνταγές, η DARPA επιδιώκει να δημιουργήσει ένα νέο βιοϊατρικό μοντέλο ίασης, με σκοπό την ανάταξη της φυσικής και πνευματικής υγείας του πάσχοντος, χρησιμοποιώντας στοχευμένες ηλεκτρομαγνητικές διεγέρσεις στο περιφερειακό νευρικό σύστημα, ώστε να διεγείρει το σώμα στις φυσικές του λειτουργίες άμεσης και αποτελεσματικής αυτό-ίασης! Με λίγα λόγια, όλα όσα γράφαμε και τεκμηριώναμε τόσα χρόνια από αυτό το περιοδικό, μέσα από έρευνες και επιστημονικές μελέτες, και επιτυχημένες θεραπευτικές δράσεις δεκάδων συστημάτων στα οποία έχουμε αναφερθεί (και τα οποία ορισμένοι άσχετοι επιστημονίζοντες θεωρούσαν γραφικά). Τώρα έρχεται ο πιο επίσημος και σκληρός πυλώνας του αμερικανικού κράτους, το αμυντικό του σύστημα, όχι μόνο να τα επιβεβαιώσει, αλλά να δείξει οτι είναι η μοναδική υποσχόμενη κατεύθυνση για κάθε μελλοντική θεραπεία.
Σκεφτείτε πόσο πολύ έχουν «βάλει μέσα» το αμερικανικό κράτος και την αμερικανική οικονομία τα καρτέλ των φαρμακοχημικών βιομηχανιών, που πλέον τη λύση, μέσω της επιστήμης, αναλαμβάνει να τη δώσει η DARPA.
Φυσικά, ας μη το παίρνουμε ελαφρά και μόνο από την ανθρωπιστική-επιστημονική του πλευρά το θέμα. Η ηλεκτρομαγνητική θεραπευτική, όπως είναι λογικό, ανοίγει έναν τεράστιο νέο κύκλο εργασιών και κερδών σε όλα τα επίπεδα. Στη βιομηχανία νέων βιο-ιατρικών μηχανημάτων, στη βιομηχανία βιο-λογισμικού, στη βιομηχανία βιο-επικοινωνιών, στις βιομηχανίες σε τεχνολογίες micro και nano εμφυτευμάτων και σε ένα σωρό νέους –και για τον πολύ κόσμο απρόβλεπτους- ακόμα κλάδους.
Το νευρικό σύστημα παίζει ένα ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της σωματικής και πνευματικής υγείας. Ένα πολυπλοκότατο και ευφυέστατο δίκτυο από αισθητηριακά νεύρα συνεχώς παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας κάθε ιστού μας και διεγείρει ανακλαστικές αποκρίσεις στον εγκέφαλο και το νωτιαίο νευρικό σύστημα, όταν ανιχνευθεί κάποια φλεγμονή, μόλυνση ή τραυματισμός. Τα ανακλαστικά αυτά, σε κανονικές συνθήκες, ρυθμίζουν τη λειτουργία του αντίστοιχου οργάνου ή ιστού, ώστε να εκκινήσει τη διαδικασία ίασής του.
Ωστόσο, κάποιες ασθένειες μπορούν να διαταράξουν την κανονική λειτουργία αυτού του ανακλαστικού μηχανισμού αυτο-ίασης και να παράγονται νευρικά σήματα εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να αναδύεται συνεχής πόνος, να εκδηλώνονται μεταβολικές διαταραχές, όπως διαβήτης, αλλά και αυτοάνοσες διαταραχές, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.
Με την κίνησή της αυτή και με όλες τις προηγηθείσες έρευνες στα «σκοτεινά», η DARPA επιχειρεί να δημιουργήσει μία βασική επιστήμη και τις αντίστοιχες τεχνολογικές της διαστάσεις, που θα επιτρέπουν τεχνητή αναδιαμόρφωση και ανάταξη της ηλεκτροδυναμικής λειτουργίας του Περιφερειακού Νευρικού Συστήματος, ώστε να επανέρχονται οριστικά τα ορθοκανονικά μοτίβα Η/Μ διεγέρσεων των επί μέρους νευρικών, αλλά και νευρωνικών κυκλωμάτων, και να αντιμετωπίζονται άμεσα όλες οι συσχετιζόμενες ασθένειες.
Υλοποίηση
Όπως φαίνεται στο επεξηγηματικό διάγραμμα που δημοσίευσε η DARPA, ένας εμφυτευμένος στο σώμα μας nano-καταγραφέας των ηλεκτροδυναμικών διεγέρσεων από το περιφερειακό νευρικό σύστημα των οργάνων και του εγκεφάλου μας, μεταφέρει όλα τα σήματα, ενσύρματα ή RF, σε εξωτερική συσκευή ανάλυσης και επεξεργασίας DSP σημάτων. Οι όποιες αποκλίσεις μεταφράζονται σε ισοδύναμες ηλεκτροδυναμικές παλμικές διεγέρσεις που πρέπει να επιστραφούν στο σώμα, ώστε αυτό να πάρει τα σωστά μοτίβα μηνυμάτων για ανάταξη των λειτουργιών του και επαναδραστηριοποίηση των μηχανισμών αυτό-ίασής του.
Το θέμα μόλις άνοιξε, και οι λεπτομέρειες υλοποίησής του έρχονται σταδιακά μέσα από τα διάφορα fora, στα οποία κανείς μπορεί να συμμετέχει για τις σχετικές ενημερώσεις. Τα νέα είναι πραγματικά δραματικά. Ήδη υλοποιούν και τις πρώτες επίσημα αποδεκτές ηλεκτρομαγνητικές ιατρικές συσκευές συχνοτήτων, οι οποίες θα μπορούν να βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Αφού θα πηγαίνουμε, λοιπόν, στον γιατρό και θα καταγράφεται και θα αναλύεται το ηλεκτροδυναμικό μας profile, που ενδεχομένως θα έχει και τις αποκλίσεις που καλούμαστε να ανατάξουμε («ασθένειες» τις λέγαμε παλιά), ο γιατρός στη συνέχεια θα στέλνει στη συσκευή του σπιτιού μας, ή θα φορτώνει στο flash-memory στικάκι μας, τις συχνότητες και το πρωτόκολλο που θα απαιτείται για την ανάταξη των αποκλίσεων που έχουμε εκδηλώσει. Στο σπίτι μετά θα εφαρμόζουμε πάνω μας, είτε με ακροδέκτες, είτε μέσω ειδικά διαμορφωμένων ραδιοσυχνοτήτων ασύρματα τα ηλεκτροδυναμικά μοτίβα της συνταγής και, σε λίγες ώρες ή ελάχιστες μέρες θα είμαστε πάλι υγιείς.
Οι πληροφορίες που μας έρχονται πλέον, τόσο από τις επίσημες ανακοινώσεις της DARPA, όσο και από άλλες εταιρείες αλλά και σχετικά site στο internet, είναι καταιγιστικές. Προσπαθούμε να τις αποδελτιώσουμε και να τις κατατάξουμε, ώστε σε τεύχος μας να έχουμε μία πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα για τα όσα θαυμαστά έρχονται.
Πάντως, ούτε καταστροφές του πλανήτη θα είναι, ούτε άλλες. Απλά να κρατήσουμε τον ψυχισμό μας δυνατό στις προγραμματισμένες και πολύ δύσκολες μέρες που μας έχουν ετοιμάσει, ώστε από θέση νοητικής και ψυχολογικής ισχύος στην επερχόμενη ανατροπή να είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε ισοδύναμα στο ξαναχτίσιμο των κοινωνιών μας.
Ας κρατήσουμε το γεγονός ότι πλέον είναι πραγματικό εκείνο που μέχρι χθες ήταν «γραφικό» και ανεδαφικό. Η πραγμάτωση είναι βασικά και θέμα απόφασης. Κάθε πραγμάτωση. Και αν υπάρχει η απόφαση και η θέληση, θα βρεθεί και η ισχύς. Και κάποτε αυτή δε θα είναι εκείνη των όπλων μόνο. ΗΗ
Παραπομπές
• http://www.darpa.mil/news-events/2015-10-05
• http://www.darpa.mil/program/electrical-prescriptions
• http://www.circuittx.com/