Η παχυσαρκία είναι ασθένεια της σύγχρονης εποχής
Υπάρχει λύση και μάλιστα οριστική
Άμεσο υπολογίσιμο οικονομικό όφελος
(π.χ. 1 σνακ x 30ημέρες = 100€)
Ανυπολόγιστο όφελος στην υγεία


Η παχυσαρκία είναι μάστιγα για τον σύγχρονο δυτικό κόσμο, 1 στα 4 άτομα πάσχει από παχυσαρκία και 2 στα 4 είναι υπέρβαρα.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος θεραπείας είναι ο βελονισμός γιατί κάνει το αδυνάτισμα εύκολη υπόθεση, ελαχιστοποιεί την όρεξη και προκαλεί λιπόλυση. Είναι η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και του τοπικού πάχους.  Με άλλα λόγια το άτομο δεν νιώθει πείνα και βουλιμικές κρίσεις, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του, ενισχύεται το θυμικό του, ισορροπείται το φυτικό νευρικό σύστημα.
Παράλληλα με τον ηλεκτροβελονισμό έχουμε τοπική λιπόλυση και σύσφιξη.

Στο ιατρείο μας όταν έρθει ο ασθενής, θα γίνουν δωρεάν α) λιπομέτρηση και β) αιματολογικό check-up όπου θα προσδιοριστούν τα επίπεδα του σακχάρου και των λιπιδίων του ατόμου καθώς και η θυροειδική λειτουργία για τυχόν ορμονικές διαταραχές, όπως ο υποθυρεοειδισμόςπου οδηγούν στην παχυσαρκία. Θα καθοριστεί η βέλτιστη εξατομικευμένη διατροφή για το συγκεκριμένο άτομο για την απώλεια του λιπώδους ιστού -που είναι ο στόχος μας- και όχι απλώς η απώλεια βάρους.

Στο τέλος των συνεδριών του βελονισμού γίνεται ξανά δωρεάν ένα check-up, όπου συνήθως βλέπουμε θεαματική βελτίωση στις τιμές του σακχάρου, των λιπιδίων και της αρτηριακής πίεσης

Εκμεταλλευόμενοι την αντανακλαστοθεραπεία ενισχύουμε τη θέληση για δίαιτα μέσω μικροσκοπικών νανοβελονών που κρύβουμε στο πτερύγιο του αυτιού. Όλες οι μέθοδοι είναι αθώες και αποτελεσματικές.

Οι πελάτες μας αφού απαλλαγούν από τα περιττά κιλά τους περνούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και ελέγχονται δωρεάν, έτσι ώστε αν παρατηρηθεί απόκλιση από το επιθυμητό επίπεδο βάρους να διορθωθεί άμεσα και προτού επεκταθεί. Έτσι λύνουμε το γνωστό φαινόμενο του εγκληματία που ξαναγυρνά στο τόπο του εγκλήματος, (όπου εγκληματίας στην προκειμένη περίπτωση είναι τα περιττά κιλά).
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, αφού οι βελόνες είναι με τα βίας ορατές δια γυμνού οφθαλμού.

Μπροστά λοιπόν στο βελονισμό ωχριούν οι άλλες πολυδάπανες και αναποτελεσματικές, αλλά και πολυδιαφημιζόμενες μέθοδοι, μη ιατρικού αδυνατίσματος.